مواد لازم برای تهیه یلو کراست:

7 لیوان آب

برنج نیم دانه 1 پیمانه

50 گرم کره

زعفران به مقدار لازم

2 فنجان قمارباز

هل به میزان لازم

Rè an leth badam پیمتان

دارچین به میزان لازم

گلاب نیم لیتر

طرز تهیه زرده:

برای تهیه پوست زرد ابتدا برنج را آبکشی کنید.

چند ساعت در ظرف مناسب با 7 فنجان آب خیس کنید.

بعد از چند ساعت به همان مقدار آب و برنج را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت گاز قرار دهید تا برنج پخته شود.

ابتدا شعله گاز را زیاد کنید تا آب به دمای جوش برسد.

سپس حرارت زیر گاز را کم کنید.

در حالی که برنج در حال پختن است، آن را مرتب هم بزنید تا به ته نچسبد.

بعد از اینکه برنج پخت، شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا برنج خزه ای شود.

بعد از یک ساعت که خوب لعاب زد کره، زعفران، هل و خلال بادام را اضافه کرده و ۴۵ دقیقه صبر کنید تا رنگ برنج و شکر زعفران تغییر کند.

وقتی غلظت پوسته زرد مناسب شد، گلاب را اضافه کنید.

بعد از 10 دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید.

نکات مهم برای پخت خوب صدف زرد نذری:

بعد از پخت کامل برنج حتما شکر اضافه کنید.

مقدار آب بستگی به نوع برنج دارد.

اگر مقدار آب کم است می توانید به برنج آب اضافه کنید و اگر مقدار آب زیاد بود صبر کنید تا آب به خوبی تبخیر شود.

هرگز قبل از افزودن به شکر آب اضافه نکنید، زیرا شکر وقتی در معرض حرارت قرار می گیرد مقداری آب از خود خارج می کند.

غلظت این غذا باید به حدی باشد که وقتی آن را داخل سینی می ریزید، کاملا پخش نشود و مقداری قوام داشته باشد.

مقدار شکر باید دو برابر برنج و مقدار آب آن 5 برابر برنج باشد.

بهتر است برنج را یک روز قبل خشک کنید.

می توانید خلال بادام و خلال پسته را با هم مخلوط کنید.

و در 10 دقیقه آخر آنها را در قابلمه بریزید.

لازم به ذکر است که برنج در اینجا به معنای نیم دانه برنج است.

مراجعه به سایت: https://bepazeem.com/recipes/طرز-تهیه-شله-زرد-زعفرانی/